Alle collectiesHandelHandelsclaims
Hoe dien ik een financiële klacht in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u niet tevreden bent met onze diensten of als u een vraag hebt over uw account of activiteit bij ons, kunt u contact opnemen met de Klantenservice via live-chat, e-mail [email protected] of telefoon. Onze Klantenservice bepaalt of uw vraag onmiddellijk kan worden opgelost of dat er verder onderzoek nodig is.

Als uw vraag niet onmiddellijk kan worden opgelost, stuur dan een e-mail met het volgende:

• transactie-ID(s)

• het bedrag van het verlies

• een gedetailleerde beschrijving van het probleem

• de datum en tijd

Voeg indien mogelijk een schermafdruk of een video bij die het probleem bevestigt.

Wij streven ernaar het probleem snel op te lossen (gewoonlijk binnen 5 werkdagen). Als u niet tevreden bent met het antwoord dat u op de vraag of klacht hebt ontvangen, kunt u dit verder aankaarten bij de Afdeling Compliance, volgens de procedure die wordt aangegeven in het gedeelte "Officiële Klachten".

Klik hier voor meer informatie.